Ideea.

sunt pregatit si concentrat, ma cufund in substratul cursurilor, imi schitez ideile pe o foaie si incep sa deprind tainele ascunse ale unor fraze ce nu imi spuneau nimic.
ma pierd, raman cu ochii atintiti in tavan si imi incolteste o idee…s-a nascut si trebuie sa o cresc, sa am grija sa ajunga la maturitate, sa insist pe langa ea si sa nu ma dau batut pana nu o sa se implineasca. precum copacii inmuguriti primavara, care sunt ingrijiti de pomicultori pasionati pana vara cand fructul este implinit.
o las singura, am incredere in ea. stiu ca odata dezvaluita va provoca furie, revolta, dezechilibru si surprindere, dar stiu ca va fi impartasita. trebuie sa fie imbratisata, altfel viata ei va fi fost in van.
noaptea, ca un sfesnic bun, o indruma pe cai ocolitoare, pline de talc si mister care o duc catre implinire si impartasire. drumurile, nu lipsite de pericole, care pot oricand frange avantul nebunesc cu care ideea pleaca sa cucereasca lumea, transforma naiva si fragila speranta intr-o „viata” puternica si sigura pe ea, calita precum dante in cuptoarele cele mari ale infernului.
perseverenta si sigura pe ea, ideea noastra inca rataceste pe drumurile ce-o poarta spre marea implinire. insista, o sa castigi!

Reclame

3 răspunsuri to “Ideea.”

 1. Si iar ne-ai lasat in ceata, cum ti-e stilul…Ideea ta naste banuieli care mai de care mai stupefiante. Astept mometul in care o sa o dezvalui lumii, pentru ca suspiciunile sa fie inlaturate. Simt ca ideea se va materializa curand, e ceva in aer…Curaj si optimism, asta-i tot ce-ti trebuie!

 2. euglenaverde Says:

  Ca un critic de arta ce sunt, ma aflu in ipostaza de a comenta ceva…dar cum sa comentez cand mi-am pierdut ideile? (da eu aveam mai multe, sa stii =)))) ) Si nici Calinescu nu ma cheama, Topescu nici atat…

  Dar e luna plina afara 🙂

  (este ca v-am facut sa va ridicati de pe scaun si sa va uitati la luna? =)))))) …p.s. la mine e pe partea cealalta, asa ca n-am cum sa vad =))) )

  aaaah ce-mi place =)))

 3. euglenaverde Says:

  p.s. 2 si pana la urma de ce se formeaza ceata? (asta asa ca sa te iertam ca ne-ai bagat in ceata)
  p.s. 3 dar valurile de ce se sparg? (asta ca sa stiu data viitoare cand ma mai duc la mare daca ma mai intreaba vreun copil =))) )
  p.s. 4 sper ca inveti acum , n-o arzi pe bloguri ca mine :))))
  p.s. 5 e distractie ce misto =)))
  p.s. 6 va intrebati cate ps-uri mai bag
  p.s. 7 pot si mai mult de atat
  p.s. 8 da am vorbit cam mult despre mine, voi ce mai faceti?
  p.s. 9 e 4.40 si ma iubesc =)))
  p.s. 10 chiar vreti sa termin?
  p.s. 11 bine ma 😦
  p.s. 12 va las
  p.s. 13 pa 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: